Nieuwe foto mode en talen komen naar The Gunk na succesvolle Xbox Game Pass lancering

Na de release van The Gunk op Xbox Game Pass in december van 2021 als onderdeel van Thunderful’s sterke doorlopende partnerschap met Xbox, is Thunderful verheugd te kunnen melden dat de lancering van de titel een groot succes is geweest, waarbij honderdduizenden spelers betrokken zijn geweest.
Het succes van de game onder spelers wordt weerspiegeld in een positieve ontvangst door de critici. Eurogamer omschrijft de game als “een traktatie” en IGN prijst de game om zijn “levendige buitenaardse terrein en de absoluut fantastische soundtrack die het dwalen door die gebieden tot een prachtige meditatieve oefening maakt”.

Dankzij de goede prestaties van de game op Xbox Game Pass, krijgt de game een nieuwe fotomodus. Met de toevoeging van deze nieuwe modus krijgen spelers de tools om prachtige foto’s van The Gunk te maken en te bewerken, zodat de community beelden uit de game online kan delen via deze veelgevraagde functie.

Samen met de nieuwe fotomodus zal The Gunk binnenkort worden opengesteld voor een groter publiek dankzij de toevoeging van taalondersteuning voor vier nieuwe talen, waaronder Braziliaans Portugees, Japans, vereenvoudigd Chinees en Russisch, waarmee wordt voldaan aan de vraag van de meest gevraagde talen van de gemeenschap.

Thunderful is ook verheugd om aan te kondigen dat The Gunk in de lente van 2022 zal verschijnen op Steam en andere PC-platforms. De release zal de nieuwe fotomodus bevatten en de extra talen die zullen worden toegevoegd aan de Xbox-versie van het spel.

Spelers die niet kunnen wachten om The Gunk dit voorjaar op deze nieuwe PC-platforms te spelen en prachtige foto’s te maken met de nieuwe fotomodus, kunnen nu beginnen met het verkennen van de intrigerende buitenaardse wereld op Xbox Game Pass of via de Xbox Games Store

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password