Nieuwe edities en een Free Weekend voor Year 4 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is gratis te spelen tijdens het Free Weekend van 14 tot en met 17 februari* op Playstation 4, Xbox One en PC. Nieuwkomers sluiten zich aan bij de Rainbow Six Siege-community, die reeds meer dan 40 miljoen spelers telt. Bovendien worden er vanaf vandaag ook kortingen aangeboden tot wel -60% op de game.

Ook is er meer info over de nieuwe edities ter ondersteuning van de start van Year 4. De nieuwe Standard, Deluxe, Gold en Ultimate editions zijn vanaf vandaag verkrijgbaar en alle huidige Year 4 edities krijgen een prijsverlaging.

De volledige aankondiging van het eerste seizoen van Year 4, Operation Burnt Horizon, vindt plaats in Montreal tijdens de Six Invitational 2019 op zondag 17 februari. Bekijk deze aankondiging live om 19:30 via https://www.twitch.tv/rainbow6

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password