Nieuwe downloadbare content voor Dragon Ball FighterZ vanaf 28 maart 2018

Zoals eerder aangekondigd zullen Broly en Bardock het gevecht vervoegen als nieuwe betalende content voor Dragon Ball FighterZ vanaf 28 maart naast de Commentator Voice Pack. Daarnaast onthult BANDAI NAMCO Entertainment Europe vandaag meer details over de gratis update die deze lente gepland staat.

Broly en Bardock, ook inbegrepen in de FighterZ Pass die in totaal 8 personages bevat, zullen spelers verrassen met hun speciale aanvallen en skills die alvast tentoongesteld worden in een nieuwe gameplayvideo die vandaag werd onthuld. Er zijn ook nieuwe dramatic scenes vrij te spelen wanneer beide personages worden gebruikt! Een laatste belangrijke update die op 28 maart verkrijgbaar zal zijn, is de Commentator Voice Pack die zowel Chichi, Videl en Android 18 aan het woord laten!

Er staat deze lente ook nog een gratis update op de planning waarbij spelers het doorheen verschillende Z-Unions tegen elkaar zullen kunnen opnemen. Je kan nu al je Z-Union vervoegen en liefde tonen voor je favoriete Dragon Ball-personage en beloond worden.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password