Nieuwe DLC voor Zachtronics-achtige puzzel The Signal State

Indie studio Reckoner Industries en uitgever The Iterative Collective brengen een nieuwe gratis DLC uit voor de op logica gebaseerde synthesizer-geïnspireerde puzzel/simulatiegame The Signal State: de Puzzle Workshop.

The Signal State is beschikbaar op Steam voor Windows en Mac

Spelers kunnen nu hun eigen logische puzzels maken met behulp van de signaalverschuivingsmechanismen van het spel en deze delen met de community. De ontwikkelaar heeft 3 nieuwe voorbeeldpuzzels bijgevoegd als startpunt, en heeft extra tools beschikbaar gesteld zoals uitgebreide technische documentatie voor de Puzzle Editor en extra rek rijen om je creativiteit de vrije loop te laten.

De beste puzzels uit de community zullen door de ontwikkelaars worden getoond in de Highlights sectie van de Puzzle Workshop, waarbij elke 2 weken nieuwe puzzels worden gepromoot.

Naast deze grote update heeft de ontwikkelaar ook een handvol bugs verwijderd en de lokalisatietekst in verschillende talen verbeterd.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password