Nieuwe DLC van The Legend of the Zelda: Breath of the Wild onthuld tijdens The Games Awards

Nintendo ontving dit jaar verschillende prijzen op The Game Awards, namelijk: Game of the Year (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Game Direction (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Action/Adventure Game (The Legend of Zelda: Breath of the Wild), Best Family Game (Super Mario Odyssey), Best Handheld Game (Metroid: Samus Returns). In het totaal heeft Nintendo 5 awards gewonnen.

Maar dat is niet het enige Nintendo-nieuws dat we te weten zijn gekomen op de jaarlijkse prijsuitreikingen. Fans van The Legend of the Zelda: Breath of the Wild hebben een blik kunnen werpen op De Ballade der Uitverkorenen, het tweede DLC-pakket dat na de livestream van The Game Awards is uitgebracht. In dit tweede contentpakket dat deel uitmaakt van de Uitbreidingspas, krijgen spelers toegang tot een groot nieuw avontuur met een ongeziene kerker, nieuwe inzichten in de het achterliggende verhaal van de vier Uitverkorenen, en een motorfiets genaamd ‘Triforcer Zero’ waarmee spelers na het voltooien van dit nieuwe avontuur makkelijker door het landschap van Hyrule kunnen reizen. Met deze DLC krijg je ook toegang tot negen nieuwe pantservoorwerpen, en kun je items zoals geavanceerde hoofdstellen en zadels vinden. Spelers die de Uitbreidingspas aankopen voor € 19,99 ontvangen De Ballade der Uitverkorenen (DLC-pakket 2), en De Meesterproeven (DLC-pakket 1) dat eerder dit jaar uitgebracht werd.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password