Nieuwe details over personages, bazen en locaties vrijgegeven voor Code Vein – Screenshots

Vandaag introduceert Bandai Namco twee nieuwe personages, een nieuwe locatie en bazen voor de aankomende actie-RPG Code Vein.

Yakumo is onthuld als een nieuw buddy-personage. Hij blijkt een ervaren vechter te zijn die zichzelf recht voor de vijand plaatst om zijn bondgenoten te beschermen. De Drain Attack, die wordt uitgevoerd door zijn Hounds, maakt hem een sterke metgezel. Vroeger, toen hij nog mens was, gebruikte Mido hem voor zijn wrede experimenten. Daarom veracht Yakumo hem tot op de dag van vandaag. Emily Su is ook geïntroduceerd als nieuw personage. Ze vormde een sterke band met Yakumo omdat ze, net als hij, vastzat in een militaire faciliteit waar Mido experimenten op haar uitvoerde. Nadat ze Yakumo kwijt is geraakt door de Great Collapse is hij haar gaan zoeken.

De City of Falling Flame is onthuld als nieuwe locatie. Deze stad is in puin achtergelaten en bezeten door een eeuwig vuur. Deze dreiging verandert alles dat is achtergebleven in as. De Thorns of Judgment banen zich een weg door de stad en spelers moeten obstakels vermijden, zoals vlammen zo hoog als muren, en moeten daardoor alles zorgvuldig onderzoeken. De Lost genaamd Blazing Radical, die doet denken aan een ridder, is niet het enige schepsel dat zich in de vlammen verstopt.

Daarnaast is de Successor of the Claw onthuld als een grote baas in Code Vein. Het is een angstaanjagend wezen dat zijn gezicht bedekt met een masker en een groot brandend zwaard hanteert. Daarom moeten spelers altijd op hun hoede zijn en de aanvallen vermijden. Deze baas verbrandt de speler als hij te dicht bij zijn klauwen en twee staarten komt.

Code Vein is een third-person actie-RPG waarin spelers in de huid kruipen van een Revenant. Deze onsterfelijke soldaten zijn gemaakt om de bedreiging van de mensheid tegen te gaan die is ontstaan na de Great Collapse, een catastrofale gebeurtenis die het grootste deel van de bevolking uitroeit. Door menselijke lijken te injecteren met het Biological Organ Regenerative Parasite werden ze teruggehaald uit de dood, waardoor ze bovenmenselijke krachten verkregen en terug kunnen komen uit de dood zolang hun hart intact blijft. Dit gaat ten koste van hun herinneringen. Spelers krijgen de opdracht om de wereld in te gaan met een metgezel, gekozen uit de verschillende inwoners van Vein, om hun herinneringen terug te vinden en een einde te maken aan deze onwerkelijke realiteit.

Code Vein verschijnt later dit jaar voor Xbox One, Playstation 4 en pc.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password