Nieuwe Deathloop Game Update brengt Photomode en tal van toegankelijkheid functies

Vandaag is Game Update 3 uitgebracht voor DEATHLOOP, Arkane Lyon’s timeloop shooter, genomineerd voor bijna 350 awards. De update brengt de gloednieuwe Photomode met zich mee, evenals een aantal gevraagde toegankelijkheidsopties.
De Photomode van DEATHLOOP bevat een breed scala aan camera-aanpassingen om spelers te helpen de perfecte momenten vast te leggen tijdens hun reis door de prachtig vormgegeven omgevingen van Blackreef. De update voegt ook een nieuwe, speciale toegankelijkheidscategorie toe aan het optiemenu, met veel nieuwe functies zoals:

  • Gameplay-instellingen om de moeilijkheidsgraad van gevechten, het aantal herhalingen en de spelsnelheid te verhogen of te verlagen
  • HUD en UI aanpassingsopties
  • Verbeterde menunavigatie

Voor een meer gedetailleerde blik op de toegankelijkheidsopties die beschikbaar zijn in de nieuwste update van DEATHLOOP, bekijk je het artikel hier:
https://bethesda.net/article/67DfViahJxJb0lKB8LzSkL/deathloop-game-update-3-photo-mode-accessibility-options

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password