Nieuwe Daughter & Life is Strange: Before The Storm-video nu beschikbaar

Onlangs melden we dat Britse indie-folk band, Daughter zal werken aan de soundtrack van Life is Strange: Before The Storm. Nu is er ook een gloednieuwe video vrijgegeven waarbij je alvast een indruk kan krijgen van de soundtrack die gecreëerd werd door de Britse indie folk band Daughter.

De originele game Life is Strange, die ook meerdere awards won, werd geprezen voor het gebruik van de muziek in de game en Square Enix wil daarop voortbouwen met de gisteren al aangekondigde partnership met Daughter.

De volledige soundtrack “Music From Before The Storm” komt 1 september uit bij Glassnote Records /4AD.  De game zal ook verschillende gelicenseerde tracks bevatten waaronder drie tracks van Daughter zelf.

De eerste van drie episodes Life is Strange: Before the Storm, genaamd ‘Awake’ zal op donderdag 31 augustus beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password