Nieuwe content voor Digimon World: Next Order

Bandai Namco onthult nieuwe content voor Digimon World: Next Order waaronder “Omnimon Alter-B”, 3 Digimon, 2 gasten uit Digimon Story: Cyber Sleuth en veel meer!

Digital World is in gevaar en kan worden vernietigd als Omnimon Alter-B, de digi-evolutie van Omnimun, niet wordt tegengehouden! Wees voorzichtig, want zijn speciale aanvallen “Grey Cannon” en “Garuru Sword” zijn heel gevaarlijk!

Het verhaal wordt uitgebreid met drie nieuwe Digimon – Justimon, Dianamon en Minervamon – maar ook 2 personages uit Digimon Story: Cyber Sleuth: Mirei Mikagura en Rina Shinomiya. Mirei wil weten wat er gaande is en Rina is verloren gelopen in de Digital World samen met haar partner Veevee.

Nieuwe faciliteiten worden ook aan Digimon World: Next Order toegevoegd, zoals de Transfer Shop, Safe-Keeping shop en de Digivolution Dojo.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password