Nieuwe Alienware gaming monitors bieden snelle prestaties en premium visuals

Dell Technologies kondigt twee nieuwe Alienware-monitors aan: Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF) en Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF). Deze gaming-monitors behoren tot de snelste op de markt en bieden visuals van zeer hoge kwaliteit, smooth gameplay en een geoptimaliseerd industrieel design dat schoonheid combineert met functionaliteit. Dit zijn onze eerste monitoren met een uitklapbare headsethouder.

Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF)

Deze monitor is ontworpen op basis van feedback van professionele gamers en is geoptimaliseerd voor esports. Het vernieuwde Legend 2.0-design met een zeshoekige basis voor een kleinere desktopvoet biedt competitieve gamers ultieme flexibiliteit wat betreft plaatsing van het toetsenbord en maximale ruimte voor muisbewegingen voor de ideale esports-opstelling. Gamers kunnen hun headset aan de nieuwe geïntegreerde headsethouder hangen, zodat ze aan een opgeruimd bureau gamen.

Een variabele verversingssnelheid van 360 Hz en een responstijd van 0,5 ms* GtG zorgen voor vloeiende bewegingen op een Fast IPS FHD-paneel. Dankzij de ondersteuning van AMD FreeSync Premium-technologie en VESA AdaptiveSync-certificering game je zonder haperingen en met kristalheldere graphics, zelfs tijdens games waar veel actie in zit.

Beschikbaar vanaf 7 september 2022, voor € 449.99

Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF)

 

Deze monitor combineert premium prestaties met functioneel design. Dankzij zijn overclocked 280 Hz / 240 Hz native variabele verversingssnelheid en 1 ms GtG-responstijd hebben gamers gegarandeerd lag-free gaming. Dit snelle IPS 27-inch QHD-scherm ondersteunt AMD FreeSyncTM Premium Pro-technologie en is ook NVIDIA G-Sync- en VESA AdaptiveSync-gecertificeerd, waardoor het tear-free, kristalheldere graphics biedt.

Het InfinityEdge-scherm met IPS Nano Color-technologie biedt levendige kleuren bij een wide viewing angle, waardoor gamers dynamische, levendige kleuren zien met 95% DCI-P3-kleurdekking en VESA DisplayHDR 600-certificering voor een echte immersive game-ervaring. Gamers die ook content maken, kunnen met de Creator Mode-preset kiezen tussen DCI-P3 (native) en sRGB-kleurruimten of gammaniveaus aanpassen.

Deze monitor heeft het iconische Legend 2.0-design in Lunar Light met AlienFX-verlichting, 360-graden ventilatie, verbeterd kabelbeheer en verstelbare standaard. De geïntegreerde headsethouder is ook inbegrepen bij deze monitor

Beschikbaar vanaf 6 oktober 2022, voor € 599.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password