Nieuw speelbaar personage Meia is betoverend in Mobius Final Fantasy – Trailer

Square Enix heeft deze maand betoverend nieuws voor MOBIUS FINAL FANTASY-fans, want met de krachtige tovenares Meia is het eerste vrouwelijke speelbare personage in de game gearriveerd. In het nieuwste hoofdstuk ‘Chapter VI: Bewitching Memories’ kunnen spelers zien hoe Meia’s verhaal zich ontvouwt. Aan het eind van dit verhaal, wordt Meia toegevoegd aan de speelbare personages.

Andere spannende updates voor deze maand zijn:

Nieuwe job-kaarten van het mage-type voor Meia: Spelers kunnen nu de krachtige job ‘Fauviste’ summonnen. Deze job is exclusief voor Meia en kenmerkt zich door evenwichtige stats en weerstand tegen vuur- en wateraanvallen. Meia zet haar strijd voort in november met de release van deel 2 van Chapter VI: Bewitching Memories. De nieuwe ‘Esmeralda’-job die Meia high magic-kracht geeft zal goed van pas komen tegen de krachtige vijanden die Meia opwachten in Chapter VI.

Halloween-cadeautjes: De Halloween-campaign loopt van 16 oktober tot 2 november en trakteert alle spelers op een gratis pompoen-accessoire voor Meia. Daarnaast krijgen alle spelers die tijdens de campaign inloggen dagelijks een elixer. Alle elixers laten spelers twee keer zoveel stamina  herstellen tijdens de gehele Halloween-campaign.

Oktober-klassement voor hardcore spelers: Van 24 oktober tot 31 oktober keert het klassement-evenement waarin Meia voor het eerst verscheen terug. Tijdens dit evenement moeten spelers sterke vijanden verslaan om in de klassementen te stijgen en fraaie beloningen te winnen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password