Nieuw personage en arena vanaf morgen beschikbaar in Tekken 7

Vanaf morgen neemt Lidia Sobieska deel aan de strijd in Tekken 7 als het laatste personage van Season Pass 4.

Lidia is altijd een oprechte en vastberaden vrouw geweest. Ze gelooft dat gerechtigheid absolute macht vereist, en daarom heeft ze van jongs af aan grote interesse in karate getoond. Het verlies van haar vader wakkerde haar interesse in de familietraditie van de politiek aan. Lidia toonde grote kwaliteiten op beide gebieden, ze betrad en won haar eerste wereldkampioenschap karate op 18-jarige leeftijd, en meer recentelijk als één van de jongste rijzende sterren in de Poolse politieke arena.

Naast dit nieuwe personage wordt er ook een nieuwe arena toegevoegd, Island Paradise, een zalige locatie die klaar is voor de meest gruwelijke gevechten!

Zowel DLC 18 (Lidia) als DLC 19 (Island Paradise) zijn beschikbaar als onderdeel van de Season Pass 4 of kunnen afzonderlijk worden gekocht.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password