Nieuw in Red Dead Online: The Outlaw Pass No. 5, 10 Gold Bars Korting, Dubbele Beloningen bij Free Roam Missions, Driedubbel XP bij Gang Hideouts, en Meer

Wheeler, Rawson & Co. is verheugd om de geheel nieuwe Outlaw Pass aan te kondigen, compleet met kleding, emotes, kampeeritems zoals vlaggen en een viervoeter, paardenmanen en snorren, Moonshine Shack decor, en nog veel meer.

Daarnaast zijn er tal van gratis beloningen te claimen als onderdeel van ieders automatische lidmaatschap van de Wheeler, Rawson & Co. Club – inclusief wapenmodificaties, een gratis Ability Card, aanvullingen op de munitievoorraad, Moonshine Mash-navullingen, RDO$, en meer.

Leden die voor 23 maart 2021 upgraden naar de nieuwe Outlaw Pass No. 5 voor 35 Gold Bars, krijgen een korting van 10 Gold Bars. Ook maken ze kans op het terugverdienen van hun volledige aankoop in alle 80 Club Ranks.

Meer informatie over de exclusieve items die beschikbaar zijn als onderdeel van de Outlaw Pass No. 5 vind je hier.

Dubbele beloning voor alle Free Roam-missies 

Plus bonussen voor Moonshiners en Traders, drievoudige XP voor het oprollen van schuilplaatsen van bendes, en meer

Verspreid over de vijf staten zijn er mensen die hun weg zoeken in de wereld en hulp nodig hebben van een huurling – hun rangen variëren van oprechte pioniers tot sluwe opportunisten. Bezoek deze week Hamish, Flaco, Sadie, of een andere Stranger op de kaart om dubbele RDO$ en XP te verdienen voor je hulp.

3X XP voor Gang Hideouts

Als het criminele circuit van het grensgebied weer de kop opsteekt, moet hier korte metten mee worden gemaakt. Let goed op in Free Roam, want als je lokale schuilplaatsen van bendes oprolt, krijg je drie keer zoveel XP als normaal. Dat is een mooie deal, want je bewijst de bevolking tenslotte een dienst.

Moonshiner, Trader en Naturalist-beloningen 

Als je de komende zeven dagen een Moonshiner- of Trader Sale voltooit, krijg je een aanbieding van 30% korting op een Established of Distinguished Role-item.

Dit zijn mooie tijden, zowel voor ondernemende kapitalisten als voor degenen die vrijgevig zijn met de buit van de natuur. Kijk niet verder dan de beloningen van deze week voor bewijs: alle Naturalists die deze week Red Dead Online spelen, ontvangen bijvoorbeeld een aanvullende Legendary Ghost Panther Sample – een item dat vaak wordt begeerd door Harriet Davenport.

Collectors die de nomadische Madam Nazar een plezier willen doen, ontvangen 5 American Wildflowers.

Moonshiners van alle soorten en maten krijgen 5 gratis Mash Refills, en een aanbieding die goed is voor 30% korting op een Novice of Promising Moonshiner Item.

Traders die een mooie winst willen maken, ontvangen 2 beloningen die elk 25 Trader Goods opleveren.

Tijdsgebonden kleding die terugkomt

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue is verheugd de terugkeer van een aantal modieuze artikelen aan te mogen kondigen, zij het voor slechts een beperkte tijd. Zie hieronder voor de volledige lijst en breng zeker een bezoekje aan uw plaatselijke kleermaker om ze te passen.

  • Fernwater Coat
  • Hopeman Vest
  • Morning Tail Coat
  • Strickland Boots
  • Vaquero Baroque Spurs
  • Squat Stovepipe Top Hat
  • Hitched Skirt
  • Concho Pants
  • Gardenia Hat

Kortingen

Er zijn deze week genoeg manieren om geld te besparen. Kleermakers geven deze week 30% korting op alle Role Outfits en Hats. Collectors die hun verzamelkunsten naar en hoger niveau willen tillen kunnen 40% korting krijgen op de Refined Binoculars uit de reizende winkel van Madam Nazar.

Vergeet niet om Cripps een bezoekje te brengen bij je Camp, want Wilderness Outfitters geeft 40% korting op het Wilderness Camp en op alle handelswagens (behalve de Hunting Wagon).

Het is ook slim voor beginnende Bootleggers om te profiteren van 40% korting op de kosten voor het upgraden van zowel de Condenser als de Polished Copper Upgrade voor hun Moonshine Still, evenals de vrijgestelde verhuizingskosten voor hun Moonshine Shack.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password