Nieuw in GTA Online: Junk Energy Skydives, Dubbele Beloningen bij Turf Wars, Flight School Activiteiten en Nog Veel Meer

Junk Energy weet dat cafeïne en adrenaline de levensader zijn van de levensstijl van Southern San Andreas. Hun nieuwste marketingactie biedt dan ook hoge prijzen aan degenen die het lef hebben om zich te begeven in de risicovolle wereld van extreme sporten.
 
Junk Energy Skydives zijn nieuwe activiteiten voor wie niet bang is voor hoogtes en om zijn of haar leven te riskeren. Zoek in Los Santos en Blaine County naar Parachute Bags op daken en in cabines of kiosken van het merk Junk Energy om een Skydive-uitdaging te beginnen. Eenmaal geactiveerd, moet je een sprong maken, parachutespringen langs controlepunten en je richten op de dropzone. Als je nog steeds bij bewustzijn bent als je landt, krijg je wat GTA$ en een Junk Energy Chute Bag.
 
Elke dag zijn er tien Junk Energy Skydives beschikbaar. Als je ze alle tien voltooit, krijg je extra GTA$-bonus. En als je ze ook nog eens alle tien weet te voltooien met een gouden medaille, ontvang je 150K GTA$ en de Junk Energy Chute voor je inspanningen.
 
Kom in de stemming met het gratis oranje Tech Demon Mask
Er hangt een ijzige kou in de lucht nu Halloween dichterbij komt. Wees op je hoede voor griezelige evenementen die de hele maand oktober plaatsvinden en speel deze week GTA Online om het oranje Tech Demon-masker te verdienen wanneer je inlogt. 
 
Dubbel GTA$ en RP bij Turf Wars
Claim je territorium en bereid je voor op je vijanden. Twee tot vier teams strijden tegen elkaar in voertuigen op kleurrijke platforms die hoog boven lokale bezienswaardigheden zijn opgesteld. Neem het grondgebied van anderen in en bescherm je eigen territorium in Turf Wars om de hele week lang dubbel GTA$ en RP te verdienen.
 
Dubbel GTA$ en RP bij Smuggler Sell-missies
Als de planken in je Hangar verzakken onder het gewicht van waardevolle smokkelwaar, kun je ze uitladen in Smuggler Sell-missies om dubbel GTA$ en RP winst te maken.
 
Er is nog meer goed nieuws voor aspirant-vliegers: Hangars en de bijbehorende upgrades en aanpassingen zijn deze week met 40% afgeprijsd, zodat je gemakkelijker een voet tussen de deur van de zwarte markt kunt krijgen. Het slechte nieuws is dat je er wel heel erg ziek van kunt worden.
 
Dubbel GTA$ en RP bij Flight School-activiteiten
Maak het jezelf gemakkelijk in de cockpit: oefen barrel rolls, divebombs en andere manoeuvres in de San Andreas Flight School die tot 5 oktober dubbele beloningen opleveren.
 
Alleen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S
 
Premium Test Ride: de Grotti Brioso R/A
Bezoek Hao’s Special Works op de LS Car Meet om de Premium Test Ride van deze week te bekijken: een supercharged versie van de kleine Grotti Brioso R/A die laat zien dat grote dingen vaak in komisch kleine verpakkingen zitten.
 
De HSW Time Trial van deze week
Stel je upgrades op de proef door het gaspedaal in te trappen en te genieten van de wazige beelden en geluiden die door het Doppler-effect worden vervormd terwijl je je een weg baant tussen Textile City en Stab City in de HSW Time Trial van deze week.
 

Premium Deluxe Motorsport Showroom

Bezoek Simeon’s Showroom en bekijk op je gemak de details van de uitgelichte modellen van deze week, of maak een proefrit van vijf minuten voordat je ze koopt:

 • De Benefactor Dubsta, geverfd in klassiek blauw
 • Een klassiek witte Bravado Greenwood gewikkeld in de Classic Full Stripes-livery
 • De Übermacht Sentinel uitgerust met de nieuwste aanpassingsopties, de CNT-livery en een matzwarte laklaag
 • De Bravado Youga Classic geverfd in klassiek zilver met de Surf’s up-livery
 • Een klassieke olijfgroene versie van de Vapid Retinue Mk II, compleet met Vapid Classics-livery
Luxury Autos Showroom
Bezoek de Luxury Autos Showroom, recht tegenover Record A Studios in Rockford Hills, om de Dinka Jester RR en Pegassi Zentorno te bewonderen. Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwste aanpassingen en liveries. Aanschouw hun vitale statistieken en koop ze als dat je eerste ingeving is.
 
Lucky Wheel Podium en LS Car Meet-voertuigen
Als variatie the spice of life is, dan staan er deze week drie chilipepers op het menu. Bezoek het Diamond Casino & Resort en geef een draai aan het Lucky Wheel voor een kans op de Übermacht SC1 op het nabijgelegen podium. 
 

Verder kun je de Pegassi Infernus Classic – bovenop de Slamvan in het hart van de LS Car Meet – bemachtigen als je drie dagen achter elkaar in de top 2 eindigt in de Street Race Series. Bovendien biedt de Test Track in de buurt gratis ritten aan in de Annis ZR350, de Dinka Jester Classic en de Dewbauchee JB 700.

GTA+

De voordelen van deze maand voor GTA+ leden zijn:

 • De Benefactor Terrorbyte
 • Nightclub Light Rig en Cargo Storage upgrades
 • Dubbel GTA$ en RP bij Terrorbyte Client Jobs, driedubbele productiesnelheden bij Nightclub Warehouse, en dubbel GTA$ bij Business Battles
 • Gratis Halloween gadgets
 • Aanvullende bonussen voor leden

Bezoek de GTA+ website om alle GTA+ Membership Benefits te bekijken die tot 4 november beschikbaar zijn. Om meer te weten te komen over hoe je het meeste uit je GTA+ lidmaatschap kunt halen, kun je de GTA+ Guide raadplegen.

Kortingen:

Versterk je wagenpark met een paar sterk afgeprijsde klassieke auto’s en een selectie vliegtuigen.

 • Declasse Moonbeam Custom – 50% korting
 • Buckingham Swift – 50% korting
 • FH-1 Hunter – 40% korting
 • Dinka Jester Classic – 40% korting
 • RM-10 Bombushka – 35% korting
 • V-65 Molotok – 30% korting
 • Mammoth Tula – 30% korting
 • Buckingham Luxor Deluxe – 30% korting
 • Buckingham Conada – 20% korting
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password