Nieuw in GTA Online: de Maibatsu Manchez Scout, GTA$100K bonus,

Nu beschikbaar bij Warstock Cache and Carry: de Maibatsu Manchez Scout. Plus dubbele beloningen bij Survivals, bonussen voor schatzoekers en nog veel meer!
Robuust, krachtig en bizar snel – de Maibatsu Manchez Scout is gebouwd om over de meest modderige paden te manoeuvreren, en is ook een verdomd goed antwoord op een vraag zo oud als de tijd zelf: “hoe ga je daar overheen springen?”. Of je hem nu gebruikt zoals de Maibatsu Corporation heeft ontworpen of om de zwaartekracht en het lot te verleiden, je kunt deze motorfiets nu kopen bij Warstock.
Dubbelen beloningen bij alle Survivals
Of het nu gaat om een oneindige stroom Ballas, privé-beveiligingstroepen, óf het leger in al zijn glorie: je verdient dubbel de gebruikelijke GTA$ en RP door golf na golf aan vijanden te verslaan, en het zo lang mogelijk uit te houden.
Verborgen schat bonus
Toeristen en schatzoekers die deze week Cayo Perico bezoeken, moeten tijdens hun avontuur hun ogen openhouden voor Treasure Chests. Verzamel deze week beiden Treasure Chests binnen één dag , en krijg GTA$100K extra als je volgende week inlogt. Het kan tot wel 72 uur duren na inloggen voordat het bedrag op je Maze bankrekening wordt gestort.
Pegassi Toreador Shark stickers
Iedereen die tussen 14 en 20 januari GTA Online speelt, ontvangt de Shark Livery voor de Pegassi Toreador, een militaire versiering die gegarandeerd zowel afschrik als ontzag opwekt.
En voor de autogekkies en coureurs die de Pegassi Tee hebben ontgrendeld: je wordt deze week beloond met een vintage Faded variant van het T-shirt om je loyaliteit aan het Italiaanse luxemerk en zijn baanbrekende voertuigen te laten zien.

Hoofdprijs van deze week: Pegassi Toreador 
Ben je nog steeds niet in het bezit van deze nieuwe amfibische sportwagen, met een vleugje gepatenteerde militaire technologie onder de motorkap? Kom dan langs bij de lobby van het Diamond Casino & Resort, en draai aan de Lucky Wheel om kans te maken op de Pegassi Toreador, GTA$, RP, kleding, mystery-prijzen en meer.

Kortingen
Laat je niet betrappen op falen, zeker als het gaat om het voeren van een onderwater-oorlog in een hogedrukgebied onder het wateroppervlak. Zorg ervoor dat je je Kosatka-onderzeeër aanpast en upgradet, en profiteer van de volgende deals -welke slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn – en vul Moon Pool met kortingen op voertuigen zoals de Aurora-onderzeeër en Sparrow-helikopter.

Kosatka Submarine Upgrades — 25% korting:

  • Remote-Guided Missiles
  • Sonar Station
  • Weapon Workshop

Voertuigen:

  • Sparrow Helicopter — 25% korting
  • Kraken Aurora Submarine — 25% korting
  • Sea Sparrow — 40% korting
  • Nagasaki Buzzard Attack Chopper — 40% korting
  • Invetero Coquette D10 — 30% korting
  • Pegassi Reaper — 40% korting

PRIME GAMING 

GTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming, ontvangen het Sonar Station voor de Kosatka-onderzeeër gratis. Daarbij krijgt men GTA$200K, puur en alleen door deze week te spelen.

 

Verder ontvangen Prime Gaming-leden exclusieve kortingen: deze week omvat het 35% korting op de Kurtz 31 Patrol Boat en Shitzu Longfin.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password