Nieuw in GTA Online: 7 Nieuwe RC Bandito Races, Arena War Creator, Arena War Soundtrack van HEALTH, en Meer

De kleine pandemonium van RC Bandito Races breidt zich uit over Los Santos en Blaine County, met zeven extra tracks op nieuwe en verschillende locaties, waaronder Fort Zancudo, Paleto Forest en Vespucci Pier:

  • RC – Cargo Chaos: In Los Santos is het glas altijd halfvol. Neem bijvoorbeeld Elysian Island. Kijk verder dan de slecht beveiligde machines en de routinematige sterfgevallen, en zie een glorieuze kans voor een op afstand-bediende chaos.
  • RC – Arena Tour: What happens in the arena, stays in the arena. Maar als je nu echt
  • What happens in the arena, stays in the arena. Maar als je snel wilt scoren, doe het dan op de ouderwetse manier: snelle rondes rondom het gebouw in een RC Bandito.
  • RC – Pierless: Vespucci Pier voelt als een milde LSD-trip op zijn aller-kalmst. Bekijk het uit het perspectief van een roekeloze RC-wagen die met 45 km/u langs de suikerspinkraam scheurt, en maak je klaar om de mentale grip te verliezen..
  • RC – Water Pressure: Het filtersysteem bij het Land Act Reservoir is ontworpen slib, vuil, roadkill, kleine vliegtuigen en menselijke resten het hoofd te bieden. En hoe zit het met op afstand bedienbare auto’s, vraag je je af? Er is maar een manier om daar achter te komen.
  • RC – Tourist Trail: Paleto forest is de thuisbasis van meer vreemde soorten dan alle andere plekken in de staat. Bovenaan de lijst: idioten met RC-wagens die het onvervangbare struikgewas verwoesten.
  • RC – Tour of Duty: Als je onopvallend wilt blijven in Fort Zanduco, heb je twee opties. Een betekent dat je goede vriendjes moet worden met de jongens in C Company,  de ander betekent dat je voorbij het geladen hek en hypergeladen RC-wagens moet komen, die te klein zijn om op scanners zichtbaar te zijn. Jouw beslissing..
  • RC – Mirror Image: Hoe ziet de eindfase van het hipstertijdperk eruit? Nou, rondracen om Mirror Park in een auto die zo klein is, dat je er niet in komt is is een scenario dat zeker meedingt.

Tot en met 6 maart worden bij alle 15 RC Bandito Races Dubbele GTA$ en RP uitgereikt.

Wordt in een klap architect van massavernietiging en massa entertainment met de Arena War Creator, nu beschikbaar in GTA Online.Maak met elk van de Arena Contender-voertuigen je eigen Arena Vehicle Deathmatches en Arena Races, met de Future Shock, Apocalypse en Nightmare-stijlen.

Installeer speciale lichtinstallaties en arena-rekwisieten, en oefen op je maniakale lach voor wanneer je vrienden zeggen dat ze het aankunnen.

Daarbij zijn After Hours-voertuigen, waaronder de Pegassi Oppressor Mk II en de Declasse Scramjet en nog veel meer, nu beschikbaar om te gebruiken in andere Creator-modi.

We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om een aantal fixtures in de Race Creator te verwijderen. Gebruik na het plaatsen van een checkpoint in een race, de Fixture Removal-tool in het Placement Menu om tot wel 25 items van de kaart te verwijderen, waaronder verkeersborden, lantaarnpalen en meer.

https://www.rockstargames.com/GTAOnline/feedbacDe Grand Theft Auto Online: Arena War Official Soundtrack is vrijdag 1 maart beschikbaar. Met nieuwe muziek van onze vrienden HEALTH, de artiesten achter de originele Max Payne 3-nummer (te horen op Radio Mirror Park in GTAV met hun single High Pressure Dave), bevat de Arena War Official Soundtrack exclusieve nummers die speciaal voor Arena War zijn gemaakt.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password