Nieuw ESO Summerset hoofdstuk nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One – Trailer

Je nieuwe Elder Scrolls-avontuur begint vandaag op het ongelofelijke eiland Summerset – de (voor)ouderlijke thuis van de High Elves – dat voor het eerst in een game te zien is sinds The Elder Scrolls: Arena uit 1994.

Vandaag heeft ZeniMax Online Studios officieel The Elder Scrolls Online: Summerset gelanceerd, het volgende hoofdstuk in de online RPG. Nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac, biedt Summerset een gigantisch nieuw gebied, een episch Elder Scrolls verhaal, de Psijic Order skill line, het craften van juwelen en nog veel meer.

VERKEN, VERKEN EN VERKEN DAN NOG WAT MEER
Koningin Ayrenn heeft het eiland Summerset nu geopend voor buitenstaanders, wat nieuwkomers toelaat om op avontuur te trekken door diens prachtige wouden, lagunes en verborgen, donkere kloven. Spelers kunnen ook reizen naar het mystieke Artaeum, een magisch eiland dat tijd en ruimte overstijgt. Goed voor zo’n 30 uur speelplezier aan het hoofdverhaal en massa’s zijmissies, is Summerset het Mekka voor verkenning en verrassende, nieuwe verhalen.

SPEEL ALLEEN, SPEEL SAMEN, SPEEL OP JOUW MANIER
ESO: Summerset, kan zoals elke traditionele Elder Scrolls game alleen gespeeld worden. Echter, met een wereld vol krachtige bazen, vochtige en mysterieuze Delves en een uitdagende nieuwe trial voor 12 spelers, ontdekken spelers en hun vrienden uren aan online avonturen door samen te werken en zo de lastigste obstakels die de wereld te bieden heeft, te overwinnen. Plus, met ESO’s level-balancing systeem kunnen nieuwe spelers op elk moment samenwerken met veteranen aan elke quest. Zo vinden alle spelers een uitdagend en leuk avontuur.

LET’S GET PSIJICAL
De Psijic Order is door de tijd heen een mysterieuze en mystieke kracht geweest in Tamriel en in ESO: Summerset zijn ze terug na bijna 300 jaar verdwenen te zijn. Spelers sporen – voor het eerst in een Elder Scrolls game – deze raadselachtige magiërs op en worden lid van hun orde. Door de manieren van de Psijic Order te beheersen, ontgrendelen spelers een krachtige nieuwe skill line waarmee ze de tijd kunnen terugdraaien.

ESO: Summerset is nu wereldwijd beschikbaar op PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password