Een nieuw digitaal avontuur wacht je op in Digimon World: Next Order, nu verkrijgbaar – Trailer

Voor het eerst in de serie is het mogelijk de Digitale Wereld te verkennen met twee Digimon-partners!

Digimon World: Next Order is vanaf nu verkrijgbaar op PlayStation 4 in Europa. Bandai Namco heeft om dit te vieren een nieuwe trailer vrijgegeven.

In Digimon World: Next Order worden spelers meegezogen in de Digitale Wereld om er te ontdekken dat het belegerd is door Machinedramons. Gered door twee Digimon van naderend onheil, moeten spelers door de Digitale Wereld trekken met hun Digimon-partners om het ontstaan van de Machinedramon te ontdekken en de weg naar de echte wereld terug te vinden.

Onderweg zullen spelers hun Digimon-partners moeten trainen en onderhouden om doorheen de game te kunnen strijden. Digimon World: Next Order bevat meer dan 230 Digimon om te ontmoeten, rekruteren en mee te communiceren doorheen het avontuur. Digimon World: Next Order zal spelers ook de keuze bieden om als mannelijk of vrouwelijk personage te spelen en voor het eerst in de geschiedenis van de franchise de kans geven om de Digitale Wereld met twee Digimon-partners te verkennen.

De oplossing om terug te keren naar de echte wereld en de Digitale Wereld te behoeden van totale vernieling door de Machinedramons ligt in het opbouwen van sterke banden en effectieve trainingen voor elke Digimon. De nieuwe evolutie, de ExE-volution (ExE), zal ook zijn voordelen met zich meebrengen tijdens gevechten! Twee Digimon kunnen zo samengevoegd worden tot één sterke Digimon, waarvan er 12 nieuwe exclusief verkrijgbaar zijn in de PlayStation 4-versie. De speciale evolutie kan slechts eenmaal per dag (in-game) gebruikt worden, wanneer een Digimon buiten westen is en er een sterke relatie is tussen jouw Digimon.

[bol_product_links block_id=”bol_5891ca814a616_selected-products” products=”9200000069014176″ name=”digimon” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password