Nieuw bovennatuurlijke mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo is nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat de nieuwe single-player bovennatuurlijke mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, pc via Steam, iOS en Android.
PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo speelt tijdens de Showa Period (1926-89) in Tokio’s Sumida City, Honjo en wekt de ijzingwekkende griezelverhalen van deze streek tot leven in de stijl van een 2D visual novel. Deze gelaagde verzameling huiveringwekkende spookverhalen draait om verschillende hoofdrolspelers die de “power of curses” bezitten. Spelers moeten vanuit de verschillende perspectieven van deze personages de mysteriën van Honjo onderzoeken. Overdag verkennen spelers de mysterieuze gebieden van de stad, waar ze puzzels kraken en nieuwe aanwijzingen vinden die hen helpen de mysteriën achter de zeven dodelijke vloeken te ontrafelen. Als de nacht valt, worden ze jager of prooi van andere vloekdragers. Tijdens deze bovennatuurlijke beproeving moeten spelers hun eigen krachten leren beheersen en tegelijk voorkomen dat ze het slachtoffer worden van de paranormale krachten waar anderen over beschikken.

Vanaf 16 maart kunnen spelers ook genieten van de huiveringwekkende originele digitale soundtrack van componist Hidenori Iwasaki.

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, pc via Steam, iOS en Android.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password