NHL 21 komt op 12 april naar EA Play, FIFA 21 komt in mei naar de Play List

Vanaf 12 april is NHL 21 beschikbaar op de Play List van EA Play, zodat leden onbeperkte mogelijkheden krijgen om zich een weg naar roem te banen. Spelers kunnen het ijs op in een uitgebreide “Be A Pro“-modus en uitgroeien tot een van de grootste spelers in de competitie met gloednieuwe moves, dekes, dangles, ontwijkende manoeuvres en nog veel meer.

En dat is niet alles voor sportfans. Later in mei kunnen EA Play-leden op het veld stappen wanneer ze maar willen als EA SPORTS FIFA 21 naar The Play List komt.

EA Play-leden kunnen ook meer uit hun favoriete titels halen met een nieuwe reeks in-game beloningen in april, waaronder: Gold Team Fantasy MUT-pakketten voor Madden 21; exclusieve Volta-kleding, 3500 Volta-munten en een Season 5 FUT XP Boost voor FIFA 21; een nieuwe Have Faith Weapon Charm voor Apex Legends en nog veel meer.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password