NHL 20 onthult eerste gameplay trailer en coveratleet tijdens de 2019 NHL Awards

EA Sports NHL 20 onthult Toronto Maple Leafs-ster Auston Matthews als coveratleet samen met een nieuwe gameplay trailer.

De ontwikkelaar borduurt voort op haar ‘RPG Tech’, waarbij de NHL spelers er authentiek uit moeten zien en we ook hun speelstijl moeten herkennen. Er zijn 45 contextuele animaties toegevoegd om ook het schieten realistischer naar voren te laten komen. Scoren zal echter niet makkelijk worden, de AI van de doelmannen is eveneens aangepakt, evenals de presentatie van de uitzendingen zelf, denk aan het commentaar en aangepakte scoreboards.

Hockey Ultimate Team keert eveneens terug, zo zijn er nieuwe NHL Icons toegevoegd waardoor het totaal op meer dan vierhonderd komt. In andere modi zien we het competitieve Eliminator binnen NHL Ones en NHL Threes. Hierbij worden 81 spelers in een survival toernooi geplaatst, denk aan een Battle Royale optie binnen een sportgame. De Free-for-all mode NHL Ones zal ook speelbaar zijn in de lokale multiplayer, waarbij je met één of twee vrienden kunt kiezen uit een roster van je favoriete NHL spelers en ze outdoor tegen elkaar kunt laten spelen.

NHL 20 verschijnt op 13 september op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Ga je voor de Ultimate Edition, inclusief 10 HUT Packs en een Cover Athlete Choice Pack, dan kun je drie dagen eerder aan de slag.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com