Never Alone Arctic Collection nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Beleef de epische reis van Nuna en Fox als ze op zoek gaan naar de bron van een eeuwige sneeuwstorm die het voortbestaan bedreigt van alles wat ze ooit hebben gekend.

Never Alone is een sfeervol puzzelplatformspel dat is ontwikkeld in samenwerking met de Iñupiat, een inheems volk uit Alaska. Het spel is gebaseerd op een traditioneel verhaal dat al generaties lang wordt gedeeld.
Leid beide personages in de single-player modus of speel coöperatief met een vriend terwijl je door bevroren toendra trekt, over verraderlijke ijsschotsen springt, door onderwater spelonken zwemt en het opneemt tegen zowel vreemde als bekende vijanden.

Op meer dan 75 “Best of 2014” lijsten en winnaar van “Best Debut Game” op de 2015 BAFTA Games Awards evenals “Game of the Year” en “Most Significant Impact” op de 2015 Games for Change Awards, bijna 40 Alaska Native oudsten, verhalenvertellers en leden van de gemeenschap hebben bijgedragen aan het maken van het spel.

Je verkent ontzagwekkende omgevingen, verricht heldendaden en ontmoet legendarische personages uit Iñupiaq-verhalen – allemaal verteld door een meesterverteller in de gesproken Iñupiaq-taal.

Kenmerken:

  • Speel als zowel Nuna als Fox – Schakel op elk moment tussen de twee metgezellen met één druk op de knop, of speel zij aan zij in de lokale co-op modus, terwijl je vertrouwt op de unieke vaardigheden van elk personage om te slagen in je zoektocht. Nuna kan ladders en touwen beklimmen, zware obstakels verplaatsen en haar bola naar doelwitten gooien om puzzels op te lossen. Fox past door kleine ruimtes waar Nuna niet bij kan, klautert tegen muren op en springt naar grote hoogtes.
  • Trotseer de barre wereld van het Noordpoolgebied – Ren onder, door en bovenop de instabiele structuren van een verlaten kustdorp. Verken de griezelig stille boomtoppen van een mysterieus, bevroren bos. Trotseer de woeste winden van de eeuwige sneeuwstorm. Alleen met de hulp van de helpende geesten hebben Nuna en Fox een kans om te overleven in een land waar overleven onmogelijk lijkt.
  • Speel fascinerende Cultural Insight-video’s vrij – Ouderen, verhalenvertellers en andere leden van de Alaska Native-gemeenschap delen verhalen en wijsheden over hun cultuur, waarden en de verbazingwekkende Arctische wereld waar spelers mee te maken krijgen.
    Inclusief Foxtales DLC-uitbreiding – Klim aan boord van je umiaq (een kano van zeehondenhuid) en bevaar de wateren van de kusten, rivieren en meren van Noordwest-Alaska. Foxtales bevat drie extra levels en nog eens vijf Culturele Inzicht-video’s om vrij te spelen.

 

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password