NetherRealm Studios lanceert Champions Arena beta in Injustice 2 Mobile

NetherRealm Studios heeft de Champions Arena beta geïntroduceerd, een nieuwe asynchrone PVP-modus in Injustice 2 Mobile die speciaal ontworpen is voor endgame- en elitespelers om zich van hun beste kant te tonen in één tegen één gevechten.

De Champions Arena kwalificatieronden zijn net begonnen waarbij spelers vanaf level 60 het tegen andere spelers moeten opnemen om een plaatsje te verzekeren in één van de zeven Divisies, waarbij Divisie 1 de hoogste is – en tevens de beste beloningen met zich meebrengt. De kwalificatieronden lopen 11 dagen en elke ronde duurt 23 uren.

Nadat de kwalificatieronden zijn voltooid, zal elk Champions Arena seizoen 7 dagen duren en zal elke divisie een eigen leaderboard met niet meer dan 100 spelers hebben. Sommige spelers zullen binnen een Divisie gepromoveerd worden, sommigen blijven hangen en anderen degraderen.

Champions Arena zal je volledige roster aan personages tegen dat van je tegenstander plaatsen, zodat spelers het strategisch moeten aanpakken in hun formaties om zich door de wedstrijden en tegenwedstrijden te navigeren:

  • Aanval: Spelers kunnen kiezen uit 3 aanvallende Heroes om tegenstanders van maximaal 3 rangen boven of onder zich uit te dagen. Elke Hero kan slechts elke 12 uren in het aanvallende team worden ingezet. Energy Tank tokens mogen ook gebruikt worden om je aanvallende team op te frissen, maar die zijn zeldzaam, dus spelers moeten hun Heroes wijselijk inzetten.
  • Verdediging: Spelers moeten een team van 9 Heroes maken om hun positie te verdedigen wanneer tegenstanders hen uitdagen. Nieuwe Heroes met krachtige, verdedigende vaardigheden zullen worden aangekondigd om de meta wat door elkaar te schudden.

Het ultieme doel van Champions Arena is om te stijgen naar de volgende Divisie aan het eind van elk seizoen. Naast de prestige zullen spelers grotere beloningen ontvangen afhankelijk van hun Divisie en persoonlijke rang:

  • Class Shards: Deze nieuwe beloningen zijn exclusief voor de Champions Arena en zijn van toepassing op reeds vrijgespeelde Heroes die overeenkomen met hun klasse, met uitzondering van de legendarische.
  • Prismatic Shards: Zijn op elke Hero van toepassing, met uitzondering van de legendarische
Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password