Netflix-serie ‘Blood of Zeus’ treedt toe tot de mythologische wereld van Immortals Fenyx Rising

Vanaf vandaag genieten Immortals Fenyx Rising-spelers voor een beperkte tijd van een cross-over evenement met de Netflix-serie ‘Blood of Zeus’. Het evenement introduceert een ‘Blood of Zeus’-missie en een karakter- en wapenpakket.

Van 21 tot 28 januari nemen spelers het in de missie ‘A tribute to family’ op tegen Chimera en Cerberus, twee monsterlijke wezens uit een andere wereld. Na voltooiing van de missie verdienen spelers de Adelaarhanger en nieuwe aanpassingsopties voor hun karakter, gebaseerd op ‘Blood of Zeus’.

Spelers krijgen daarnaast de kans om hun innerlijke demonenjagers-instinct na te jagen met een nieuw wapenpakket, bestaande uit skins voor het zwaard, de bijl en boog. Ook introduceert het evenement een karakterpakket waarmee spelers in de voetsporen treden van de halfgod Heron. Met dit pakket krijgen spelers toegang tot ‘Blood of Zeus’ gethematiseerde skins voor onder andere hun pantser, helm, vleugels, rijdier en feniks. Beide pakketten blijven beschikbaar, ook na afloop van het ‘Blood of Zeus’-evenement.

Immortals Fenyx Rising, ontwikkeld door Ubisoft Quebec*, de makers van Assassin’s Creed Odyssey, is een gloednieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten tilt. Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek. Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password