Neem vanaf 1 juni een voorproefje op Mario Tennis Aces met het pre-launch-onlinetoernooi – Trailer

Fans die niet kunnen wachten tot Mario Tennis Aces op 22 juni voor de Nintendo Switch verschijnt, kunnen vanaf 1 juni een voorproefje op de tennisactie nemen tijdens een gratis pre-launch-onlinetoernooi. Bekijk de nieuwe Mario Tennis Aces – pre-launch-onlinetoernooi-trailer op YouTube om alvast in de stemming te komen.
Tijdens het toernooi kunnen spelers deelnemen aan multiplayer-matches met vier personages – Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Spelers verdienen punten door goed te presteren en in het toernooi te vorderen. Met genoeg punten zijn er in de demo nog vijf andere personages vrij te spelen.
Naast de onlinetoernooien kunnen spelers hun vaardigheden oefenen in opzichzelfstaande singleplayerwedstrijden tegen computergestuurde tegenstanders*. Of spelers nu tegen elkaar of tegen de computer strijden, alle deelnemers krijgen de kans om een gratis extra kostuum voor Mario te ontgrendelen, zodat hij in de volledige game óók zijn traditionele tuinbroek kan dragen.
Spelers kunnen de gratis demo downloaden in de Nintendo eShop. Het toernooi begint op vrijdag 1 juni om 16.00 uur en duurt tot maandag 4 juni om 00.59 uur.
Neem een voorproefje op de tennisactie die je te wachten staat in Mario Tennis Aces met het Mario Tennis Aces pre-launch-onlinetoernooi. De benodigde software is voorafgaande aan het toernooi gratis te downloaden. Het toernooi duurt van vrijdag 1 juni om 10.00 uur tot maandag 4 juni om 00.59 uur. Mario Tennis Aces is vanaf 22 juni verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password