Neem risico met de Hardcore Royale-modus van Apex Legends tijdens het Celestial Sunrise Collection Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Celestial Sunrise Collection Event aangekondigd, dat plaatsvindt van 24 januari tot en met 7 februari. Het in-game-evenement introduceert de tijdelijke Hardcore Royale-modus, die de vaardigheden van spelers zwaar op de proef stelt. Daarnaast kunnen spelers nieuwe cosmetische items ontgrendelen, waaronder de “Jadeite Retribution” Reactive-skin voor het Peacekeeper-wapen en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, kijk hieronder:

  • Hardcore Royale – Deze tijdelijke modus is nieuw en geeft spelers de kans om te laten zien dat ze de Legend der Legends zijn. Dit doen ze zonder EVO Armor, helmen en armorwissels. Daarnaast is er een beperkte HUD en een ring die gelijk begint bij maximale schade.
  • Exclusieve cosmetische items – Spelers kunnen zichzelf in een heel nieuw licht zien en hebben de mogelijkheid om 24 exclusieve cosmetische items te ontgrendelen, waaronder Legendary-skins voor Octane, Pathfinder, Caustic, Ash en nog veel meer. Extra items kunnen worden verdiend met de beloningentracker van het evenement. Spelers die alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement voorbij is, ontvangen de nieuwe “Jadeite Retribution” Reactive-skin voor het Peacekeeper-wapen.

Apex Legends: Eclipse is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password