Neem het met meer dan 5 miljoen andere spelers op tegen skeletschepen in Cursed Sails, de gratis update voor Sea of Thieves

De tweede grote content-update van Sea of Thieves is uitgebracht. In de gratis update Cursed Sails worden angstaanjagende skeletschepen geïntroduceerd. Spelers kunnen bovendien aan de slag met het nieuwe brigantijn voor drie spelers en een nieuw Alliantie-systeem. De release van Cursed Sails is extra feestelijk omdat inmiddels meer dan vijf miljoen piraten Sea of Thieves hebben gespeeld op Xbox One of Windows 10-pc.

De campagne Cursed Sails en de content-update zijn zonder extra kosten beschikbaar voor alle Sea of Thieves-spelers die de game hebben gekocht voor een Xbox One of Windows 10-pc en ook voor iedereen die de game speelt via Xbox Game Pass. Kun je niet deelnemen aan de tijdelijke campagne? Maak je geen zorgen: alle functies die worden geïntroduceerd, zijn ook na de campagne voor iedereen beschikbaar in Sea of Thieves.

Sea of Thieves biedt een unieke en sociale game-ervaring, waarin interactie met andere spelers een cruciale rol speelt. Werk samen met anderen op je eigen schip of neem het op tegen rivaliserende piratenschepen.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password