Need for Speed Unbound onhult soundtrack met A$AP Rocky en nog veel meer internationale hiphop-artiesten

Tijd om gas te geven en de bas harder te zetten! Electronic Arts  en Criterion Games hebben vandaag de genre-overstijgende soundtrack onthuld voor Need for Speed™ Unbound, dat op 2 december wereldwijd wordt uitgebracht. De samengestelde soundtrack van Need for Speed Unbound bevat muziek van de meest invloedrijke internationale EDM- en hiphop-artiesten, die spelers tijdens elke straatrace door hun speakers kunnen laten dreunen. De tracklist toont een scala aan wereldwijd talent, waaronder A$AP Rocky, Brodinski, SCH, Lous and the Yakuza, Alina Pash, Slikback, Villano Antillano, The Synaptik, COUCOU CHLOE, Balming Tiger en Shirin David. Spelers kunnen met deze lijst nieuwe artiesten ontdekken, terwijl ze door de straten van Lakeshore driften. Voor het eerst in de geschiedenis van Need for Speed kunnen spelers hun wagens ook aanpassen met unieke stickers van een aantal muziekartiesten op de tracklist.
A$AP Rocky, zowel artiest, ondernemer, acteur als mode-icoon, en zijn creatieve agentschap AWGE hebben zijn nieuwe track “Sh*ttin’ Me” voor het eerst ten gehore gebracht in de onthullingstrailer van Need for Speed Unbound. Deze track is exclusief voor de game. A$AP Rocky’s “Sh*ttin’ Me”-track en videoclip maken op vrijdag 2 december hun volwaardige debuut. De soundtrack van Need for Speed Unbound bevat ook nummers van andere AWGE-artiesten, waaronder Kelvin Krash, slowthai, Smooky MarGielaa, Thoto en ICYTWAT, plus A$AP Mob-favorieten zoals A$AP Ant en A$AP Ferg. In-game verschijnt A$AP Rocky als leider van de Takeover Events, een nieuw herspeelbaar speltype die de community samenbrengt om delen van de stad over te nemen en een stijlvolle (en niet zozeer snelle) ode te brengen aan het straatracen.

Als spelers de vibe van A$AP Rocky niet voelen, kunnen ze opgaan in de originele muziek die gecomponeerd is door Brodinski. De Franse producer en tevens oprichter van het Franse electrolabel Bromance Records heeft een nauwe band met de ondergrondse rapgemeenschap in Atlanta. Hij wijdt zijn carrière aan het begeleiden en promoten van de jonge, getalenteerde rappers in de regio. Zijn samenwerkingen met Tohji, JMK$ en Peewee Longway worden ook gefeatured in de soundtrack van Need for Speed Unbound. Spelers kunnen vanaf 2 december luisteren naar de originele muziek van Brodinski op Spotify.

Need for Speed Unbound zet spelers van over de hele wereld in de bestuurdersstoel van hun eigen straatrace-droom. Spelers moeten niet alleen de politie te slim af zijn, maar ook bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, te winnen. Tevens beschikt de game over een gloednieuwe, unieke visuele stijl die elementen van straatkunst combineert met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise.

De Need for Speed Unbound Palace Edition kan nu gepre-orderd worden op PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor € 89,99 en op pc via de EA app, Origin, Steam en Epic Game Store voor € 79,99. De Palace Edition biedt spelers vanaf 29 november al toegang tot de game. Dit is drie dagen eerder ten opzichte van de Standard Edition.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password