Need for Speed Unbound kondigt samenwerking met luxe modehuis Balmain aan

Electronic Arts en Criterion Games hebben vandaag een samenwerking met Balmain, het historische Parijse modehuis, aangekondigd voor Need for Speed Unbound. De samenwerking introduceert exclusieve schoenen geïnspireerd op de game, evenals unieke in-game-content die vanaf de release op 2 december beschikbaar is. De visie om de luxe stijl van Balmain naar Need for Speed Unbound te brengen, borduurt voort op kernwaarden van de game, zoals representatie, inclusiviteit en vrijheid van zelfexpressie.

De samenwerking tussen Need for Speed Unbound en Balmain zorgt voor een nieuwe en speciale draai aan de B-IT Slider, de meest iconische schoen van het modehuis. Het is een waar statement in de capsulecollectie, met een zeer beperkte oplage van slechts 100 paar. De schoenen met dit unieke design geïnspireerd op Need for Speed Unbound zijn vanaf 14 december verkrijgbaar via Balmain.com. De samenwerking introduceert ook de in-game rivaliserende coureur Eleonore, die te zien is in een speciale door Balmain ontworpen jurk uit de Herfst 2022-collectie. Tot slot kunnen spelers ook in een unieke supercar met Balmain-wrap door de digitale straten van Lakeshore driften en vier Balmain-kledingstukken in de game verzamelen, waaronder een jas, jeans en uiteraard B-IT Sliders.

Need for Speed Unbound zet spelers van over de hele wereld in de bestuurdersstoel van hun eigen straatrace-droom. Spelers moeten niet alleen de politie te slim af zijn, maar ook bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, te winnen. Tevens beschikt de game over een gloednieuwe, unieke visuele stijl die elementen van straatkunst combineert met de meest realistische wagens in de geschiedenis van de franchise.

De Need for Speed Unbound Palace Edition kan nu gepre-orderd worden op PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor € 89,99 en op pc via de EA app, Origin, Steam en Epic Game Store voor € 79,99. De Palace Edition biedt spelers vanaf 29 november al toegang tot de game. Dit is drie dagen eerder ten opzichte van de Standard Edition.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password