NBA 2K23 Seizoen 8: Make it rain vanaf 30 juni

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K23 Seizoen 8 op vrijdag 30 juni naar MyCAREER, MyTEAM en The W* komt met nieuwe content en beloningen. Seizoen 8 bevat nieuwe kleding en partnerschappen met merken als OVO, Crocs, Gallery Department, Marathon, Eastside Golf, Daily Paper x Dreamville, Palm Angels, NASA en meer.

In NBA 2K23 Seizoen 8 kunnen spelers het laten regenen en hun vaardigheden tot het uiterste drijven met een van de grootste scorers aller tijden van de NBA, Kevin Durant. Durants aanwezigheid bij de Phoenix Suns, samen met NBA 2K23-coveratleet Devin Booker, duidt op een potentiële gouden eeuw voor Suns basketbal. Meer updates zijn onder andere:

  • MyCAREER-aanvullingen zijn onder andere spannende nieuwe beloningen die spelers kunnen vrijspelen, waaronder een overall op niveau 20, een New Era Hat op niveau 25, een NBA-mascotte op niveau 30, een geanimeerde helm op niveau 37 en een tijger als huisdier op niveau 40 (Xbox One & PS4). Spelers kunnen ook een Extra Badgepunt verdienen op Level 39 en de laatste Core Badge Pattern als beloning op Level 40 (Xbox Series X|S & PS5) in Seizoen 8.
  • MyTEAM zal dit seizoen meer End Game-kaarten bevatten en nieuwe Invincibles brengen. End Game-kaarten zijn kaarten met een maximale waarde van 99, met al hun badges op het Hall of Fame-niveau – de krachtigste kaarten in MyTEAM. Spelers beginnen het seizoen met Level 1 End Game Steph Curry en kunnen via de beloningsladder stijgen naar Level 40 om een End Game MVP Joel Embiid te verdienen, terwijl ze onderweg een heleboel beloningskaarten verdienen. Spelers die ook de All-Time Spotlight-uitdagingen voltooien, verdienen een End Game Bill Russell-kaart.
  • De W* heeft een aantal opwindende beloningen, waaronder een Stewie 1 Shoe Card, maar ook geweldige wekelijkse en seizoensbeloningen zoals Jonquel Jones Heroine Edition Jersey, Team Resilience Boosts, Skylar Diggins-Smith Jersey, nieuwe kledingbundels en meer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password