NBA 2K23 Seizoen 4: streven naar legendestatus vanaf 13 januari

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K23 Seizoen 4, met nieuwe content voor MyCAREER, MyTEAM en The W*, aanstaande vrijdag 13 januari het nieuwe jaar aftrapt. Seizoen 4 bevat ook 10 nieuwe tracks van Soulection-artiesten die te horen zullen zijn op de soundtrack en in Club 2K.

In NBA 2K23 Seizoen 4 vliegt Chicago Bulls’ All-Star Zach LaVine het nieuwe jaar in met als bestemming de NBA All-Star game, die 19 februari plaatsvindt. Dit seizoen levert All-Star kaliber beloningen en content op in The City (PlayStation 5 en Xbox Series X|S) en op The G.O.A.T. Boat (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc). Meer updates zijn onder andere:

  • MyCAREER-uitbreidingen omvatten meer swag en nieuwe content die spelers kunnen vrijspelen naarmate ze de beloningsladder beklimmen, waaronder een op afstand bestuurbare drone met warp-mogelijkheden die spelers kunnen verdienen als ze level 40 bereiken.
  • MyTEAM viert het Lunar New Year met meerdere twee weken durende evenementen dit seizoen die Agenda’s, Challenges en Locker Codes combineren voor een Galaxy Opal spelerskaart bij het voltooien van de collectie. Bovendien staat de hoogvliegende en dominante back-to-back All-Star Zach LaVine dit seizoen in het middelpunt van de belangstelling als beloning van niveau 40 en is hij ook te zien in de nieuwe Signature Challenge, samen met zijn zelfgekozen team van spelers uit de all-time Bulls.
  • The W*-toevoegingen omvatten geheel nieuwe W-gerelateerde beloningen, variërend van logokaarten en 2KBreakthrough skins tot kledingbundels en meer. NBA 2K23 blijft de grootste sterren van de game onder de aandacht brengen met de uitrol van de 60 WNBA-spelershirts die naar de City en de G.O.A.T Boot in MyCAREER komen. Seizoen 4 brengt Atlanta Dream ster Erica Wheeler, LA Sparks’ Nneka Ogwumike, Indiana Fever duo Tiffany Mitchell en Kelsey Mitchell’s shirts op het veld.
  • 2K Beats brengt dit seizoen eclectische soul, vergeten juweeltjes en tijdloze geluiden als Soulection het overneemt met 10 nieuwe nummers van hun roster van muzikanten die exclusief in-game debuteren, naast meer van hun Soulection Supply kleding in de viering van hun 12e verjaardag. Daarnaast zal een nieuw nummer van Dayne Carter ook exclusief in de game verschijnen dit seizoen. De NBA 2K Producer Series voegt ook beats toe van de bekende producers Bizness Boi en Big Duke, zodat spelers tijdens het spelen hun eigen verses over deze nieuwe beats kunnen opnemen en delen op sociale media met #NBA2KProducerSeries.

Bekijk voor alle details van Seizoen 4 van NBA 2K23 het laatste Courtside Report. NBA 2K23 is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password