NBA 2K23 Season 7: Realize Your Potential Start 19 Mei

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K23 Seizoen 7 op vrijdag 19 mei naar MyCAREER, MyTEAM en The W* komt met nieuwe content en beloningen. Season 7 bevat ook muziek van de Grammy genomineerde Platinum artiest Blxst en zijn label EVGLE, plus een exclusief in-game debuut van een nieuwe track van doorbraakartiest Jay Millian.

In NBA 2K23 Seizoen 7 zullen spelers het lawaai doen verstommen en hun potentieel realiseren met de opkomende Oklahoma City Thunder ster Josh Giddey. Giddey leidde de opkomende Thunder bijna naar de play-offs in een seizoen waarin weinigen verwachtten dat ze het succes zouden hebben dat ze hadden, en hij wil zijn dominantie voortzetten in Seizoen 7 als onze sporter. Meer updates:

  • MyCAREER toevoegingen omvatten nieuwe kledingmerken en beloningen voor spelers om vrij te spelen, waaronder een Level 30 Affiliation Mascot, Level 37 NASA Race Suit, Level 39 Badge Point en Level 40 NBA Mascot outfit. Spelers kunnen zich voorbereiden op de lancering van LEGO 2K Drive met de Level 1 LEGO Drive Bundle beloning en verschillende kledingstukken. Kijk uit naar speciale evenementen die plaatsvinden in The City tijdens de Conference en NBA Finals, om 2XP te verdienen voor alle wedstrijden die je speelt terwijl je NBA-kleding draagt, zodat spelers omhoog kunnen klimmen op de beloningsladder en hun favoriete team kunnen vertegenwoordigen.
  • MyTEAM heeft een Galaxy Opal Josh Giddey als beloning op Level 1 en Invincible Zion Williamson als beloning op Level 40. Tracy McGrady was de eerste Invincible-kaart die in NBA 2K23 werd geïntroduceerd, kijk uit naar meer kaarten in Seizoen 7. Playoff-kaarten zullen nieuwe evoluties bevatten, gebaseerd op echte prestaties.
  • De W bevat geheel nieuwe content en beloningen met de aftrap van het reguliere WNBA-seizoen vandaag, waaronder een Kelsey Mitchell Jersey, een Sue Bird Heroine Jersey, een Lisa Leslie Coach Card, T-shirts en meer.
  • 2K Beats bevat nieuwe nummers van enkele van 2K’s favoriete artiesten van dit moment, speciaal geselecteerd voor 2K Beats. Aanbevolen artiesten zijn onder andere Action Bronson, Jay Park en Larry June. Dit seizoen bevat ook een soundtrack van Blxst en zijn label EVGLE, waaronder de nieuwe single “Baby” van Jay Millian. Gedurende 72 uur zal “Baby” exclusief te horen zijn in NBA 2K23 voordat het zijn weg vindt naar Spotify en Apple Music. Luister hier naar de officiële NBA 2K23 Soundtrack.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com