NBA 2K23 Arcade Edition komt 18 oktober naar Apple Arcade

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat NBA 2K23 Arcade Edition, de authentieke mobiele ervaring voor de NBA 2K basketbalgame, op 18 oktober wordt gelanceerd op Apple Arcade. Fans kunnen bij de lancering een gloednieuw exclusief speltype spelen, “The Greatest”, met 20 van de “Greatest of All-Time” NBA-spelers uit het huidige NBA-seizoen, waaronder NBA 2K23-coveratleet Devin Booker, en NBA-legenden als Michael Jordan, Kareem Abdul-Jabbar, Shaquille O’Neal en meer.

Spelers zullen ook genieten van een meer meeslepende en realistische NBA gameplay-ervaring met commentaar van NBA play-by-play omroepers en kleur analisten, zoals Kevin Harlan, Brian Anderson, Greg Anthony, Grant Hill en Doris Burke voor de eerste keer.

Ervaar een verscheidenheid aan speltypen en functies met NBA 2K23 Arcade Edition, waaronder:

  • MyCAREER: Start de NBA-reis van een MyPLAYER, van een jonge rookie tot een NBA-legende. Fans kunnen hun speler aanpassen met Nike-, Jordan- of Adidas-kleding voordat ze oefeningen doen op de nieuwe MyCOURT buiten;
  • Association Mode: Aspirant coaches kunnen de GM of Hoofd Coach van hun favoriete NBA-franchise worden en hun eigen droomteam samenstellen;
  • Quick Match: Test je vaardigheden met authentieke basketbalgameplay door je favoriete NBA-teams te kiezen en het op te nemen tegen rivalen uit de hele NBA in 5v5-basketbalgames, of speel straatbasketbal in 1v1-, 3v3- of 5v5-games in Blacktop Mode;
  • Online Multiplayer: Kies uit 30 NBA-teams en ga de strijd aan met een vriend of speel real-time PVP-basketbal in online wedstrijden.

NBA 2K23 Arcade Edition kan worden gespeeld op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en zal verkrijgbaar zijn op Apple Arcade voor een maandabonnement van € 4,99 met een gratis proefperiode van één maand. Apple Arcade maakt ook deel uit van de maandelijkse abonnementen Apple One Individual (€ 14,95), Family (€ 19,95) en Premier (€ 29,95), met een gratis proefperiode van één maand.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password