NBA 2K20 Global Championships European Final vindt plaats op 25 januari

Aanstaande zaterdag 25 januari hosten 2K, de NBA, de NBPA en ESK de European Regional Finals van het NBA 2K20 Global Championship in Parijs. Acht spelers uit Spanje, Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zullen het tegen elkaar opnemen om tot NBA 2K20 Global Championship European Regional Champion gekroond te worden en $15,000 USD in prijzengeld (en andere prijzen) mee naar huis te nemen.

De top twee finalisten van de European Regional Final zullen ook meestrijden voor de Global Finals, die plaatsvinden in Los Angeles op 22 februari 2020. Zij vervoegen zes andere finalisten uit de APAC en North American Regional Finals om te bepalen wie voor het eerst tot wereldkampioen gekroond wordt. De winnaar van het NBA 2K20 Global Championship ontvangt $100,000 USD en andere prijzen.

Alle actie kan je live volgen op zaterdag 25 januari vanaf 10:00 op https://www.twitch.tv/nba. 2K Brand Ambassador Ronnie 2K en NBA-legende Dell Curry zullen de live-uitzending bijwonen.

Eerder dit jaar werd het NBA 2K20 Global Championship aangekondigd als een nieuw head-to-head competitief toernooi dat mogelijk gemaakt is door een partnership tussen de National Basketball Association (NBA), de National Basketball Players Association (NBPA) en ESL, ’s werelds grootste esports-organisatie.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password