NBA 2K Mobile PvP Challenge now available!

Vandaag kondigt 2K een langverwachte nieuwe functie aan binnen NBA 2K Mobile, een van 2K’s flagship mobiele titels met meer dan 41 miljoen downloads: de Player versus Player (PvP) Challenges. De PvP Challenges brengen de spanning naar NBA 2K Mobile, want vanaf vandaag kunnen spelers meteen hun vrienden en familie uitdagen om het tegen elkaar op te nemen op het veld.

Na verschillende bèta-tests en met behulp van de feedback van de 2K-community heeft NBA 2K Mobile enkele updates geïntegreerd waar spelers van kunnen genieten. De updates bevatten verbeterde visuals, UI/UX verbeteringen, verbetering van verbinding om tegenstanders te vinden en uit te dagen en enkele behind-the-scenes updates die het matchmaking proces stabieler maken.

De nieuwe hub voor PvP Challenges is te vinden in de chat tab van de game. Uitdagingen kunnen worden verstuurd door naar spelersprofielen te gaan. In tegenstelling tot andere modes in het spel is er geen energiesysteem – spelers kunnen de hele dag en nacht hun vrienden uitdagen! Om de lancering te vieren, kunnen alle spelers tot 15 juni een code voor een Jade Tier Jayson Tatum-kaart** inwisselen.

Om het spel te spelen, download je de gratis NBA 2K Mobile app voor Apple-apparaten met 4+ GB RAM en iOS 11.0 of later of op Google-apparaten met Android 8+ (Android 9.0 aanbevolen). Alleen gebruikers die zich op hetzelfde platform bevinden, kunnen tegen elkaar spelen – iOS tegen iOS en Android tegen Android. Een internetverbinding is vereist. De NBA 2K Mobile live 2K action vereist nieuwere hardware. App bevat optionele in-game aankopen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com