Naughty Dog kondigt Uncharted: The Lost Legacy aan – Trailer

Naughty Dog heeft Uncharted: The Lost legacy aangekondigd. Deze game wordt een standalone uitbreiding op Uncharted 4, met een geheel eigen verhaal.

Volgens het panel van Naughty Dog dat na de show gehouden werd, is The Lost Legacy meer te zien als een losstaande game, dan een DLC. Chloë uit de tweede en derde game speelt de hoofdrol in het verhaal, waarin ze samen met Nadine uit Uncharted 4 opzoek gaat naar een schat in India.

De game zal behalve de woestijn hele andere settings bevatten, maar zal zich wel geheel in het land afspelen. Ook meldden de ontwikkelaars dat The Lost Legacy langer is dan The Last Of Us: Left Behind en korter dan Uncharted 4.

Een releasedatum werd nog niet bekend gemaakt.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password