Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy aangekondigd voor Nintendo Switch

Na een succesvolle lancering op PlayStation 4, Xbox One en pc, kondigt Bandai Namco de release van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy aan voor Nintendo Switch. Deze compilatie van de drie eerste Ultimate Ninja Storm-titels laat spelers het verhaal van Naruto Uzumaki herbeleven van zijn dagen aan de Ninja Academy tot de 4e Grote Ninja Oorlog.

De uitsluitend digitale collectie zal veel van de DLC’s die voor de originele games verschenen bevatten zoals Saskuke’s kimono kostuum en laat de spelers kiezen tussen de geliefde helden en schurken zoals Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Pain of Obito Uchiha om ten strijde te trekken.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc en zal gereleased worden voor Nintendo Switch op 26 april 2018.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password