#NACONConnect 2022: 17 nieuwe games getoond, 5 aankondigingen en nieuwe accessoires onthuld

NACON presenteerde vandaag zijn meest ambitieuze line-up games en accessoires ooit. Tijdens NACON Connect toonde het bedrijf 17 titels en accessoires, waarmee NACON zijn belangrijke rol in de videogame-industrie nogmaals onderstreepte.

De hosts TPK en Funka presenteerden gamers vandaag een show van 1,5 uur met achter-de-schermen-rapportages over NACON en verwante studio’s, aangevuld met interviews met beroemde ambassadeurs. Kijkers van de show werden getrakteerd op nooit eerder vertoonde gameplaybeelden van eerder aangekondigde games, aankondigingen van nieuwe games en releasedatums. Vijf nieuwe titels worden aan NACONs groeiende catalogus toegevoegd, ook werd bekendgemaakt dat de Daija Arcade Stick aan het eind van dit jaar verschijnt.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password