Nacon werkt samen met Nvidia aan Steelrising en The Lord of the Rings: Gollum

NACON maakt bekend dat het samenwerkt met NVIDIA aan twee van zijn games: Steelrising en The Lord of the Rings: Gollum.

Om ervoor te zorgen dat spelers de best mogelijke visuele ervaring krijgen, deelt NVIDIA, beroemd om zijn expertise in videokaarten, chips en processors, zijn meest innovatieve technologieën met NACON.

De ontwikkelaars van Steelrising en The Lord of the Rings: Gollum hebben nauw samengewerkt met NVIDIA voor optimaal gebruik van twee technologieën in hun games: RayTracing, wat games realistischer maakt door verbeterde licht- en schaduweffecten; en Deep Learning Super Sampling (DLSS), een kunstmatige intelligentie die prestaties van games verbetert, zodat spelers nog meer op kunnen gaan in de werelden van beide games.

Steelrising vertelt een alternatieve versie van de geschiedenis na de bestorming van de Bastille. De speler is Aegis, de automaton-bodyguard van Marie-Antoinette, die zich een weg door Parijs moet vechten in een alternatieve geschiedenis waarin machines de Franse Revolutie onderdrukken. Deze op gevechten gefocuste game van ontwikkelaar Spiders verschijnt op 8 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.
The Lord of the Rings: Gollum is een action adventure met een focus op het verhaal. Beleef een gevaarlijke reis als Gollum, die op zoek gaat naar het enige wat hem dierbaar is. Klim, spring en sluip je een weg voorbij gevaren of naar voordelige posities. Gollum is behendig en sluw, maar wordt ook verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid. Als speler bepaal jij of de donkere kant van Gollum het overneemt, of dat er nog een stukje rede van de voormalige Sméagol is overgebleven.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password