Nacon voegt nieuwe categorie toe aan zijn videogame-catalogus: life simulators

Nacon en zijn partnerstudio’s onthullen met plezier een nieuwe serie van videogame-simulators die focussen op het alledaagse leven. Er zijn momenteel vijf games in ontwikkeling die onder het nieuwe Life-label zullen verschijnen: Train Life, Hotel Life, Chef Life, Surgeon Life en Architect Life.

Door deze games onder één merknaam te verenigen verstevigt Nacon zijn uitgeefpositie in dit segment. In deze Life-simulators kunnen spelers het leven van een professional ervaren, zoals een chirurg, bekroonde chef-kok of architect. Spelers kunnen genieten van gevarieerde gameplay, waarin de planning, het managen en de specifieke taken van het betreffende beroep worden gecombineerd.

Dit zijn de eerste vijf games in de Life-serie, deze verschijnen in 2021 en 2022:

  • Train Life – A Railway Simulator (Simteract) – Deze spoorwegsimulator biedt niet alleen een ultrarealistische treinreiservaring, maar laat je ook de ontwikkeling van je bedrijf beheren: neem conducteurs in dienst, koop locomotieven, kies contracten om aan te nemen en rol je netwerk uit over heel Europa.
  • Hotel Life – A Resort Simulator (RingZero Game Studio) – Hotel Life is een hotelsimulator waarin je achter de schermen van een idyllische vakantiebestemming werkt. Spelers beheren de dagelijkse gang van zaken in het hotel, versterken de reputatie ervan en begeleiden de gasten zo goed mogelijk, van inchecken tot  uitchecken. Zorg dat de gasten de tijd van hun leven hebben door ze te vermaken met verschillende dagelijkse activiteiten.
  • Chef Life – A Restaurant Simulator (Cyanide Studio) – Chef Life laat je alle aspecten van een restaurant beheren, van het kopen van ingrediënten tot het serveren van gerechten. Beheer je personeel, verzorg de beste gerechten en ontwerp de omgeving waarin je gasten ervan kunnen smullen.
  • Surgeon Life – A Hospital Simulator (RingZero Game Studio) – In Surgeon Life worden spelers managers van een privékliniek. Naast het uitvoeren van chirurgische ingrepen, moet je ook de zorgteams aansturen en nieuwe patiënten aantrekken.
  • Architect Life – A Building Simulator (SimFabric) – In Architect Life, werk je aan alle fasen van de bouw en het ontwerp van je eigen droomhuis (en die van je klanten). Tot je taken behoren onder andere het maken van bouwtekeningen, budgetbeheer en het inhuren van bouwvakkers. Dit gaat verder dan een eenvoudig ontwerpspel, je moet bijvoorbeeld ook zorgen dat de bouw soepel verloopt om aan de contractuele specificaties te voldoen.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password