Nacon onthult twee developer’s diaries voor Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

wee weken voor de release van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, onthullen NACON en Cyanide met plezier meer informatie over de game, en hoe de studio is gekomen tot de stealthy en beestachtige game-ervaring in het originele World of Darkness-universum.

In deze twee video’s vertellen diverse leden van het productieteam over Werewolf: The Apocalypse – Earthblood,waaronder de game director van het project, Julien ‘Patch’ Desourteaux, animator Bren Bruylant, level designerClément Demaret,  narrative designer Simon Decottignies-Renard, project manager Maxime Roy en UI/UX artistJuliette Ruaux.

Na een lange ontwikkelingsfase vertellen ze nu met veel plezier over hun werk en wat ze nog gaan doen. Hun passie voor World of Darkness, het fictieve universum waarin de game zich afspeelt, komt duidelijk tot uiting in de eerste notebook-video. Voor het team ging het in de eerste plaats om het bewerken van een wereld die ze al kenden van de tabletop-roleplaying-game naar de context van een videogame. In de eerste video keren de ontwikkelaars terug naar de wereld van de game en het verhaal van Cahal. De verbannen Garou, die wordt achtervolgd door een familietragedie, wil zich herenigen met zijn dierbaren en gaat de strijd aan met Endron, een multinational die alle vormen van leven achter zijn façade van goede bedoelingen wil vernietigen. Het bedrijf wordt vanuit de schaduwen bestuurd door een kwaadaardige entiteit genaamd de Wyrm, een van de gevaarlijkste vijanden van de weerwolven.

In de tweede notebook-video presenteert het team de beat’em up-focus van Earthblood, die garant staat voor uiterst gewelddadige en spannende ervaringen. Het transformatiesysteem zorgt daarbij voor een unieke spelbeleving. Cahal kan schakelen tussen drie vormen: de Homid-vorm wordt gebruikt om te communiceren met andere personages; de Lupus-vorm is het meest geschikt voor verkennen en infiltratie, terwijl de brute Crinos-vorm Cahal de bovennatuurlijke kracht geeft om zijn vijanden te bestrijden.

Deze transformaties zorgen voor zeer gevarieerde gameplay, waarbij de speler de held kan spelen die hij of zij wil zijn in de duistere en volwassen wereld van Werewolf: The Apocalypse, wanneer deze game op 4 februari 2021 verschijnt.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password