Nacon onthult My Fantastic Ranch, een ranch vol bijzondere dieren

NACON en Piece of Cake studio, de ontwikkelaar van de meermaals bekroonde game Hacktag, onthullen met plezier hun nieuwe game: My Fantastic Ranch, een management-game voor jonge spelers, gesitueerd in een magische wereld vol wonderlijke wezens.

De gameplay is speciaal ontwikkeld om toegankelijk voor kinderen te zijn. Spelers worden uitgedaagd om hun droomranch te ontwikkelen door draken en eenhoorns te verzorgen en rijlessen te organiseren. Ook kunnen spelers bepaalde leerlingen en wezens met elkaar combineren om ze samen tot ontwikkeling te brengen. Door deel te nemen aan evenementen en toernooien kunnen spelers hun ranch naar een steeds hoger niveau tillen.

“We wilden een management-game maken die de jongste spelers kunnen spelen, een game waarin ze moeten nadenken maar die ook ruimte voor hun verbeelding biedt, en My Fantastic Ranch is het resultaat. Alle handelingen in de game zijn zo gemaakt dat kinderen ze makkelijk kunnen begrijpen, zodat ze zich volop kunnen vermaken met hun eigen fantasie-ranch,” aldus Marine Lemaïtre, CEO en medeoprichter van Piece of Cake studios.

My Fantastic Ranch heeft een uniek design dat ideaal is voor het ontwikkelen van de managementvaardigheden van kinderen in een fantasievolle wereld vol schattige wezens.

My Fantastic Ranch verschijnt in het najaar van 2022 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Steam en Epic Game Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password