My Hero Ultra Rumble Open Beta Test begint 26 mei!

Helden opgelet! Doe mee aan de strijd in My Hero ULTRA RUMBLE tijdens de Open Beta Test van 26 mei tot 2 juni op Playstation 4 en Playstation 5 met backward compatibility.

My Hero ULTRA RUMBLE is een free-to-play battle royale game waarin 24 spelers in teams van drie tegen elkaar strijden in snelle gevechten om de overwinning. In deze Open Beta Test kunnen spelers kiezen uit 15 iconische helden en schurken uit het My Hero Academia-universum, die elk met hun eigen gril vechten om als laatste overeind te blijven. Bij de release zullen meer personages beschikbaar zijn.

Wanneer spelers op de uitgestrekte arena landen, zullen ze moeten overleven en vechten naarmate de tijd verstrijkt, totdat het gebied wordt verkleind en verstoppen geen optie meer is! Hier zijn enkele functies die spelers kunnen uitproberen in deze Open Beta Test:

  • Quirks kunnen worden genivelleerd door skill cards te vinden in het hele speelveld, dus houd ze in de gaten;
  • Krachtige voorwerpen kunnen worden verkregen door burgers te redden of te intimideren, afhankelijk van het gekozen personage;
  • Door de Plus Ultra-meter op te laden kunnen spelers grote kracht ontketenen en misschien een moeilijke situatie omdraaien;
  • Revival cards kunnen worden gevonden, en badges worden gedropt door knock-out bondgenoten, ze zijn nuttig om teamgenoten nieuw leven in te blazen en het gevecht gaande te houden!



Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com