My Fantastic Ranch is nu verkrijgbaar

Ga op avontuur in de betoverende wereld van My Fantastic Ranch. Deze managementgame voor het hele gezin is ontwikkeld door de Franse studio Piece of Cake en wordt uitgegeven door NACON. My Fantastic Ranch is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.
In My Fantastic Ranch kun je de ranch van je dromen bouwen. Dankzij een managementsysteem dat toegankelijk is voor het hele gezin, kun je hoe je maar wilt je ranch bouwen en uitbreiden, met 24 soorten gebouwen en decoratieve items, en acht soorten eenhoorns en draken met elk hun eigen eigenschappen. Zorg dat je goed voor ze zorgt en combineer je rijdieren met leerlingen die bij hun temperament passen. Na voldoende training kunnen je beste ruiters deelnemen aan toernooien en het festival van de prins en prinses, en kun je uiteindelijk tot beste trainer van het koninkrijk gekroond worden.

My Fantastic Ranch is vooral gericht op jongere spelers, met twee game-modes en een kleurrijke papercraft-artstijl. Het is een perfecte introductie in het genre van managementgames en laat spelers genieten van een fantasiewereld vol schattige wezens.

Kenmerken van My Fantastic Ranch:

  • Een charmante managementgame in een betoverende wereld
  • De geweldloze, toegankelijke gameplay garandeert plezier voor het hele gezin
  • Een kleurrijke artstijl
  • 24 soorten gebouwen en 8 verschillende soorten eenhoorns en draken
  • 2 game-modes die je laten spelen hoe je wilt: voltooi missies in de Normal-mode of bouw je ranch hoe je maar wilt in de Dreamer-mode
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password