MX vs ATV Legends Digitale Pre-Order start vandaag!

THQ Nordic en Rainbow Studios hebben vandaag de digitale pre-orders voor MX vs ATV Legends gestart, met een eerste blik op het straffe terrein en de meedogenloze competitie waar spelers zich op kunnen verheugen in de compleet nieuwe Trails Mode!

Het volgende deel in de MX vs ATV-franchise, MX vs ATV Legends, maakt zijn PS5- en Xbox Series X|S-consoledebuut en is ook verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC. Legends komt uit op 24 mei 2022 en bevat de diepste carrièremodus in de geschiedenis van de franchise! Naast de gloednieuwe Trails Mode nodigt MX vs ATV Legends deelnemers uit om hun eigen weg te banen naar het podium met ongekende keuze voor spelers, waaronder sponsormogelijkheden en speciale invitational events.

MX vs ATV Legends komt naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC en is te pre-orderen in de Microsoft of Playstation store en wishlisted op Steam.
Kenmerken:

  • Doe mee in de nieuwe carrièremodus waarin je keuzes leiden tot verschillende paden, sponsormogelijkheden en speciale, invitational events!
  • Verken enorme open omgevingen, waaronder de kustlijn van Californië!
  • Ervaar het gloednieuwe speltype Trails, waarin je van punt naar punt in de buitenlucht racet – bereid je samen met je vrienden voor op een starthek midden in een bergketen en ga de strijd aan met een parcours dat wordt bepaald door de meedogenloze uitdagingen van Moeder Natuur!
  • Race in 2-speler split-screen en 16-spelers online modus met squad-based gameplay.
  • Pas je rijder en voertuigen aan met de nieuwste onderdelen en uitrusting van de toonaangevende fabrikanten in off-road racen.
  • Rijd over bermen en sporen met een grotere precisie dan ooit tevoren dankzij het verfijnde physics-systeem.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com