Mutant Year Zero verschijnt in juni op Switch

Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 25 juni voor Switch uit.

Dat hebben uitgever Funcom en ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting aangekondigd. De game verscheen eind vorig jaar al op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de GDC-presentatie van Epic Games gisteren kondigde de studio de Switch-versie aan.

De Switch-versie van deze strategiegame die veel wegheeft van X-com bevat ook de aankomende downloadbare content. De ontwikkelaar deelt binnenkort meer info over de dlc. Op pc, PlayStation 4 en Xbox One kan de dlc apart gekocht worden, maar op 25 juni komt ook een deluxe editie van de game voor deze platformen uit waar de dlc al in zit.

Mutant Year Zero speelt zich af in een post-humane apocalyptische wereld en is gebaseerd op bestaande tabletop-games als Mutant Chronicles en het gelijknamige Mutant: Year Zero. In het spel is de wereld verwoest door een nucleaire aanval en is de mensheid weggevaagd. Vanuit het as van de mens en dieren herrijzen mutanten. Dux, de eend met een kruisboog, Bormin het boze varken en Selma, de vrouw van steen. Elke mutant heeft een speciale vaardigheid.

Onze review kan je hier nog eens nalezen.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password