MultiVersus Open Beta datum en nieuwe Gameplay Trailer onthuld

Warner Bros. Games heeft aangekondigd dat de MultiVersus Open Beta op 26 juli van start gaat. De game is beschikbaar voor PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc met volledige cross-play-ondersteuning en speciale servergebaseerde rollback-netcode voor robuuste online competitie. De free-to-play platform fighter in ontwikkeling door Player First Games zal ook een Early Access periode hebben vanaf 19 juli, wat een kans zal zijn om de MultiVersus Open Beta te ervaren voor de release. Early Access zal beschikbaar zijn voor iedereen die heeft deelgenomen aan de MultiVersus Closed Alpha, maar ook voor degenen die een code verdienen via Twitch Drops.

Bovendien werd een nieuwe MultiVersus Gameplay Trailer onthuld met daarin een eerste blik op Iron Giant (De IJzeren Reus) die vanaf 19 juli speelbaar zal zijn. Iron Giant is een van de 16 personages die te spelen zullen zijn, naast Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny en Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Garnet (Steven Universe); een buitengewoon origineel schepsel genaamd Reindog.
Open Beta en Early Access zullen ook acht verschillende maps bevatten, zoals de Batcave (DC), Tree Fort (Adventure Time) en Scooby’s Haunted Mansion (Scooby-Doo), samen met een verscheidenheid aan manieren om het spel te ervaren, waaronder de 2 vs. 2 teamgebaseerde coöperatieve modus, 1 vs. 1 wedstrijden, 4-spelers free-for-all, co-op vs. A.I. wedstrijden, aangepaste online lobby’s, The Lab (oefenmodus), tutorials, en de toevoeging van lokale speelwedstrijden met maximaal vier deelnemers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password