Multiplayer social deduction game Eville nu uit op Pc & Xbox

VestGames, een onafhankelijk spelontwikkelingsbedrijf, en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, hebben vandaag aangekondigd dat hun multiplayer social deduction game Eville nu beschikbaar is op Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, The Humble Store, VersusEvil.com en andere PC retailers. Een lanceringskorting van 10% voor Xbox en PC is een week lang beschikbaar.

Als aanvulling op het populaire sociale deductiegenre met zijn eigen mix van moorddadige bedoelingen, bedrog en manipulatie, plaatst Eville spelers in willekeurig toegewezen rollen met unieke vaardigheden en voordelen, terwijl ze proberen hun snode daad te plegen of te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer van de samenzweerders worden.

Iedereen heeft een rol te spelen, of dat nu een Smokkelaar, Dief, Vallenzetter, Detective of zelfs een Barbaar of Lasteraar is, het zorgt allemaal voor een kleurrijke mix van mogelijke karakters om te spelen, die elk hun eigen specifieke eigenschappen en vaardigheden hebben.

Eville is een spel voor meerdere spelers waarin intriges en samenwerking hand in hand gaan en waarin sluwe strategieën kunnen worden uitgespeeld. Spelers kunnen overdag opdrachten vervullen en ’s nachts verborgen vallen zetten om zich te verdedigen, wanneer ze het meest kwetsbaar zijn. Het maakt allemaal deel uit van het duistere reilen en zeilen van het eens zo vredige dorpje Eville.

Afhankelijk van de opstelling van een speler (dorpeling of samenzweerder), zullen ze samen proberen de snode zaakjes tot op de bodem uit te zoeken om de echte daders te ontmaskeren, of zullen ze iedereen moeten misleiden als ze zelf de dader zijn.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password