Multiplayer social Deduction Game Eville is vandaag beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4

VestGames, een onafhankelijk spelontwikkelingsbedrijf, en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, kondigen vandaag aan dat hun multiplayer social deduction game Eville vandaag beschikbaar is op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Na de recente lancering op PC, Xbox Game Pass, Xbox Series X|S en Xbox One, kunnen PlayStation-spelers nu deelnemen aan de bedrieglijke streken en duistere samenzweringen in het stadje Eville.

In Eville kruipen spelers in willekeurig toegewezen rollen met unieke vaardigheden en voordelen om hun snode daad te plegen of te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer van de samenzweerders worden.

PlayStation-spelers kunnen kiezen uit een reeks kleurrijke karakterrollen, waaronder Smokkelaar, Ghost Whisperer, Trapper, Detective, Barbarian en zelfs een Burgemeester, zodat ze hun rolspecifieke vaardigheden en hun persoonlijke sociale vaardigheden kunnen gebruiken om hun medespelers te misleiden of te overtuigen.

Eville is een spel waar intriges en samenwerking hand in hand gaan en waar sluwe strategieën kunnen worden uitgespeeld in sessies voor maximaal 12 spelers. Afhankelijk van de opstelling van een speler, dorpeling of samenzweerder, zullen ze gezamenlijk proberen de snode streken tot op de bodem uit te zoeken om de echte daders te ontmaskeren, of ze zullen bedrog moeten gebruiken om alle anderen op een dwaalspoor te brengen als zij inderdaad de dader zijn.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password