Moviehouse – The Film Studio Tycoon, krijgt nieuwe trailer en releasedatum

Assemble Entertainment en Odyssey Studios hebben een releasedatum van 5 april 2023 bekendgemaakt voor Moviehouse – The Film Studio Tycoon, een nieuwe managementsimulatie voor het maken van films die spelers in de regisseursstoel van een opkomende productiestudio plaatst. Geïnspireerd door Peter Molyneux’s “The Movies”, schrijven, produceren en regisseren spelers indies die uitgroeien tot Hollywoods grootste hits in deze nieuwe draai aan de klassieke tycoonformule.
Spelers beginnen in de jaren 80, toen neon en praktische effecten de boventoon voerden, en lopen door de decennia heen naar de bijna-echte look van de huidige CGI. Ze beginnen met een kleine, maar gepassioneerde filmploeg met rudimentaire apparatuur en hebben maar één doel: de studio laten uitgroeien tot een van de beste in de industrie en dat jarenlang zo houden. Met oog voor entertainment kies je uit een dozijn populaire filmgenres en bedenk je de perfecte, bekroonde verhaallijn. Laat je bedrijf groeien met je vlijmscherpe zakelijk inzicht en luid een nieuw tijdperk in voor filmmakers wereldwijd. Je krijgt maar één kans om het te maken of te breken, en zoals ze zeggen: als je het filmt, zullen ze komen!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password